Cum sa iti dezinfectezi incaltamintea

4615581_f496

 

Chiar daca picioarele tale nu transpira sau porti pantofii foarte putin timp, in interiorul acestora se aduna, de-a lungul timpului, particule de praf si alte genuri de murdarii.

Mai mult decat atat, umiditatea si chiar transpiratia in cantitati mici, pot conduce la dezvoltarea unor bacterii, pe care ar fi bine sa le elimini in timp util.

Asadar, pentru a curata si dezinfecta interiorul pantofilor tai ai nevoie doar de cateva ingrediente naturale.

Cum sa iti dezinfectezi incaltamintea

Poti alege una dintre urmatoarele 2 optiuni:

– 1 lingura de apa + 1 lingura de otet

sau

– 2 linguri de apa + 5 picaturi de ulei esential de Tea Tree Oil

Amesteca cele doua ingrediente, inmoaie o carpa curata in amestec si sterge cu putere interiorul pantofilor. Vei fi surprinsa sa vezi cat de murdara va ramane carpa.

Nu uita totusi, ca si noi suntem aici. La Julianshoes iti oferim incaltamite de calitate pe care nu vei regreta daca o vei avea.

In plus, noi ne numaram printre putinii care se pot lauda ca producem incaltamintea pe care o prezentam. In afara de aceasta, la noi poti personaliza incaltamintea pe care o doresti nu numai schimband culoarea dar si designul mult dorit.

Julian G. ofera servicii aproape unice pe piata de profil din Romania, colaborand strans cu clientii in ceea ce priveste designul perechii preferate.

Julian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *