Pantofii din piele naturala vs. piele ecologica

Poate ca pretul foarte mic al pantofilor din piele ecologica te face uneori sa renunti la acea pereche de pantofi de piele naturala pe care ti-o doresti atat de mult, insa pantofii de piele naturala sunt intotdeauna o alegerea mult mai buna si mai sanatoasa.

Stiai ca pantofii din piele ecologica, au in componenta lor cantitati foarte mari de plumb, cu toate ca legea interzice categoric acest lucru?

Pantofii din piele ecologica reprezinta o sursa sigura de imbolnavire.

Plumbul din pielea ecologica penetreaza rapid pielea si patrunde, intr-o perioada scurta de timp, in oase, iar de aici incepe sa faca ravagii. Cele mai supuse riscului sunt femeile insarcinate si bebelusii acestora.

Dincolo de acest aspect care tine de sanatate, pantofii din piele naturala sunt o investitie mult mai buna pentru ca:

– au o durata de viata inzecit mai mare decat pantofii din piele ecologica (care sunt confectionati in China, pe banda rulanta). Pantofii de piele naturala sunt confectionati intr-un numar mai mic, iar producatorii investesc timp si rabdare in fiecare pereche in parte. De asemenea, materialele utilizate la confectionarea acestora sunt de o calitate superioara.

– iti ofera un aspect luxos spre deosebire de produsele din piele ecologica care au, atat de la distanta, cat si de la apropiere, un aspect ieftin.

– banii pe care ii dai pe 2 perechi de incaltaminte din piele ecologica sunt mai mult decat suficienti pentru a cumpara o pereche de pantofi din piele naturala.

Incearca sa ai o viziune pe termen lung si sa investesti in modele atemporale. Pielea naturala nu se va demoda niciodata.

Scrie-ne la contact@julianshoes.ro sau suna-ne la 0787 677 528, spune-ne ce iti doresti si ne vom asigura ca vei primi exact produsul dorit de tine, la cea mai buna calitate.

Julian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *